Editura Corvin

Dulciuri si deserturi

Pentru fiecare anotimp

Format: 21 x 21 cm    Nr. pagini: 200    Pret: 25,00 lei (+ taxe postale)

„Treaba bună necesită timp”– spune un vechi proverb, care este valabil în orice domeniu, chiar şi în bucătărie. Este adevărat că trăim într-o lume comodă, în care putem cumpăra multe preparate şi semipreparate, totuşi am nădejdea că nu vom alege aceste produse dacă dorim să preparăm o mâncare sau o prăjitură de calitate.
Magazinele sunt pline cu astfel de oferte, care nu necesită timp îndelungat de pregătire, dar, după părerea mea, din acestea nu vom putea prepara niciodată o prăjitură cu adevărat gustoasă. Mulţi cred că timpul petrecut în bucătărie este un timp pierdut, de aceea sunt la mare căutare reţetele rapide şi uşoare. În ceea ce priveşte prăjiturile, din păcate, sunt rare astfel de reţete, cele mai multe – şi cele mai gustoase – necesită un timp mai îndelungat de preparare. Bunicile şi străbunicile noastre petreceau foarte mult timp în bucătărie şi pregăteau cu mult drag şi dăruire felurite mâncăruri. Nu ar trebui să ne pierdem această îndeletnicire; să încercăm să acordăm şi noi timpul necesar gătitului şi să nu îl înlocuim cu semipreparate, dacă vrem să simţim gustul mâncării de acasă.
Cartea pe care o ţineţi în mână este destinată celor cărora le plac prăjiturile de casă şi doresc să le pregătească, totodată are menirea de a aduna într-un buchet toate aceste reţete gustoase. Veţi găsi prăjituri grupate pe cele patru anotimpuri, cu fructe, creme, aluaturi dospite, fragede sau foitaje, deserturi la pahar şi prăjituri fără coacere. Cu speranţa că vor fi pe placul Dumneavoastră, vă dorim clipe de neuitat în bucătărie!

Adela Sebeştean

Comandati acum! »Din continut

  • Editura Corvin, 330161 Deva, str. dr. Victor Suiaga nr. 14, Tel.: 0254-234500; Fax: 0372-002395.
  • E-mail: office@corvin.ro