Editura Corvin

Prajituri delicioase

Ca la mama acasa

Format: 21 x 21 cm    Nr. pagini: 200    Pret: 25,00 lei (+ taxe postale)

Cartile de gastronomie sunt la mare cautare, aproape zilnic apar retetare, carti de bucate care mai de care mai interesante, toate pentru delectarea iubitorilor gastronomiei. Asa ca, probabil multi dintre dumneavoastra aveti acasa cate un raft plin cu astfel de carti, dar printre care, cu siguranta, isi va avea locul binemeritat si acest volum cu prajituri delicioase.
În aceasta carte veti gasi si retete foarte vechi de prajituri, culese din retetarele prafuite ascunse de istorie, reincercate si ilustrate, care va vor ispiti sa le incercati si sa le reinviati.
Cartea Prajituri delicioase – retete ca la mama acasa este un volum de nostalgie, care contine gusturile copilariei, retetele clasicelor prajituri pe care le-am mostenit de la bunicile si mamele noastre si le-am savurat de atatea ori cu ocazia sarbatorilor si a intrunirilor de familie, la nunti, botezuri si alte ocazii speciale.
Va recomandam din suflet sa rasfoiti cartea si sa redescoperiti aromele si gusturile veridice ardelenesti, apoi sa le pregatiti si dumneavoastra pentru evenimentele mai mici sau mai mari, surprinzandu-i pe cei dragi cu mireasma clasicei nuci invaluind savoarea modernei ciocolate, imbratisate intr-o simfonie a gustului.
Va dorim clipe placute in bucatarie si rezultate pe masura asteptarilor!

Adela Sebestean

Comandati acum! »Din continut

  • Editura Corvin, 330161 Deva, str. dr. Victor Suiaga nr. 14, Tel.: 0254-234500; Fax: 0372-002395.
  • E-mail: office@corvin.ro